Klant reviews

  • Zwangerschapsyoga heeft mij vooral rust gebracht in de laatste weken van mijn zwangerschap. Tijdens de bevalling hebben de ademhalings oefeningen mij in een soort trans gebracht, waardoor ik de weeën goed door kon komen en de bevalling zonder pijnstilling heb kunnen doen.
  • Tijdens het persen moest ik de hele tijd denken aan de uitleg bij yoga over poepen, haha. Het heeft mij geholpen, want binnen 25 minuten was mijn dochtertje er! Ik heb veel aan de yoga gehad en vooral aan de ademhaling. Ik wil je bedanken voor alle tips die we in de lessen hebben gekregen.
  • Vanuit de yoga heb ik vooral vertrouwen en overgave geleerd. De omgang met de weeën heb ik niet als ontzettend pijnlijk ervaren. Mijn lichaam ging voor mijn gevoel haar eigen gang en ik heb mij daar aan overgegeven. Nogmaals dank voor de fijne lessen.
  • Vanuit de zwangerschapsyoga heb ik tijdens de bevalling veel gehad aan de ademhalings oefeningen om te ontspannen en aan de rugmassage. Qua houding zat ik het liefst op de trap, waar ik gemakkelijk op handen en knieën kon leunen zodat ik rechtop kon blijven.
  • Ik vond de zwangerschapsyoga echt heel fijn! Ik was er een stuk relaxter door naar mijn bevalling toe.
  • We hebben een rustige en goede bevalling gehad mede dankzij de voorbereiding en goede begeleiding. De bevalling kwam heel rustig opzetten, maar daarna waren het onregelmatige weeën. Onder de douche en leunend aan de leuning van de overloop heb ik mijn weeën goed kunnen opvangen.
  • Ik heb vooral veel aan de partnerlessen gehad. Ik heb alleen maar rugweeën gehad en mijn man heeft uren aan een stuk door tegendruk gegeven bij mijn onderrug, dat maakte het opvangen van de weeën voor mij echt een stuk makkelijker. De bevalling is voor mij al met al een bijzondere ervaring geweest. Ik had van te voren helemaal geen angst en heb dat door kunnen zetten tijdens de bevalling zelf, dat was heel fijn.