moeder en baby

Deze cursus ondersteunt het vertrouwen in jezelf en je kindje en je ontwikkelt je intuïtie nog verder.

 

Het doel is blije moeders!

 

Behalve de yoga en babymassage is er aandacht voor het uitwisselen van ervaringen en er is altijd een kopje thee met wat lekkers.

 

De eerste les maak je kennis met de groep en elkaars verhalen en starten we met het opnieuw in contact komen met je lichaam. Je leert de spieren van je bekkenbodem en buikwand te bundelen en gaat samen met je baby bewegen. Er is aandacht voor bewust worden van je eigen lichaam en adem en het bevestigend oppakken en dragen van je kindje.

 

In de tweede les verdiepen we de aandacht voor de adem en je lichaam met yoga oefeningen en starten we met de baby massage. We maken daarbij gebruik van een deegballetje waarmee je leert masseren.

 

In de derde en tevens alweer laatste les sluiten we af met rustige zachte yoga oefeningen met en zonder kindje. We vervolgen de baby massage, waarin je leert om al spelend te masseren. Ook gaan we in op de opbouw van de massage passend bij de leeftijd van je kindje.

 

Je kunt meedoen vanaf de 5e week na de bevalling (afhankelijk hoe de bevalling is geweest) tot en met de derde maand erna. (Daarna kun je meestal prima met de reguliere yoga meedoen)

 

De data van de cursussen staan op de website van Ananda yoga te Hilversum, onder het kopje "agenda".

 

 Voor meer informatie en/of vragen kun je Marina altijd bellen, mailen of App-en.